Kroatien – Baska Voda

Upplev Baska Voda, en liten och mysig by som tillhör den Makarska Rivieran. Detta är ett resmål som passar perfekt för dig som uppskattar en lugn, mysig och personlig semester. Njut av långa stränder, mysiga lokala butiker och den lugna stämningen. Låter detta som en semester för dig? Då borde du besöka Baska Voda. Tips på sevärdheter, stränder, och saker att göra är bara några av de saker du får läsa om här!

Fakta om resmålet

  • En känd badort.                                            
  • Tidigare varit en fiskeby
  • Ligger i södra Kroatien
  • Strand & hamnpromenad
  • Billig & närproducerad mat 
  • Ät middag & promenera i bergsområden

Baska Voda – Tips att göra

Denna lilla mysiga ort är ett populärt resmål i Kroatien. Baska Voda är inte så stort till ytan, men har ett stort utbud att saker du kan göra. Promenera bland bergstoppar och avsluta med en middag över Baska Voda. Strandpromenader och små badvikar finns också gott om. Eller varför inte en båtutflykt till närliggande öar, eller en cykelutflykt i den fina miljön? Sevärdheter och utflykter finns det gott om. Här nedan får du några förslag:

Resa & boende

För att resa till Baska Voda behöver du flyga till Split, som tar ca 3 timmar från Arlanda. Från Split tar du sedan en busstransfer eller taxi som tar ca 1 timma och 15min. De flesta hotellen i Baska Voda har egna pooler och nära till strand och restauranger. Det är ett populärt resmål att åka till under högsommaren, se därför till att vara ute i god tid när du bokar. Nedan ser du förslag på vart du kan boka din resa och läsa mer om boenden.

Baska Voda - Karta

Andra resmål i Kroatien